NXT LVL CARRIÈRE

Creëer je eigen NXT LVL

Bij NXT LVL heb je geen baan, maar doe jij wat jij leuk vindt. Je bent tenslotte niet wat je doet, maar ‘je doet wie je bent’. Werken bij NXT LVL is écht anders. We heten tenslotte niet voor niets NXT LVL.

Bij NXT LVL draait het om de kwaliteit van de dienstverlening, ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling, uitdaging én plezier. Wij vinden het belangrijk dat we hier een goede balans in vinden. Is dit anders? Nee, misschien niet, maar de wijze waarop we dat doen is wél echt anders. 

Wij sturen niet op winst maximalisatie, maar op maximalisatie van de kwaliteit en klanttevredenheid. Niet op verantwoorde uren en uren productiviteit.

Onze teams bestaan uit ervaren accountants. De planning en risico analyse zijn de belangrijkste onderdelen van onze werkzaamheden, samen creëren we de beste controle aanpak voor onze opdracht.

Wij maken gebruik van geautomatiseerde tools en robotiseren de repeterende werkzaamheden. Door deze focus aan te brengen en te houden, hebben wij tijd en aandacht voor de échte belangrijke zaken.

En door samen samen op de inhoud te discussiëren, te ontdekken en te leren, ontwikkelen wij ons allemaal verder. Uiteraard bieden wij regelmatig trainingen en opleidingen aan om onze teams te helpen hun vaardigheden en kennis uit te breiden.

Wij zijn voorstanders van flexibiliteit. BIJ NXT LVL krijg jij een budget om in te zetten voor mobiliteit en jouw werkplek. Afhankelijk van jouw situatie kies jij wat het beste bij jouw past.

Werkzaamheden kunnen flexibel worden uitgevoerd. Passend bij de situatie en de uit te voeren werkzaamheden, kies jij het moment en de locatie. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie zet jij je budget in voor een tuinkantoor, werkplek dicht bij huis, lease auto, deel auto, fiets of OV.

Wij vinden het belangrijk dat jij naast NXT LVL ook tijd hebt voor andere zaken die voor jou belangrijk zijn: je gezin, je vrienden, je sport, lesgeven, een toezichthoudende rol of ‘gewoon even een dag niets’. Onze contracten zijn flexibel: 24 of maximaal 32 uur. Op vrijdag is het hele team in elk geval vrij!

Bij NXT LVL werken wij niet op basis van functie, maar werken wij samen op basis van talent en professie. Je bent bij ons geen assistent maar audit talent, geen controleleider maar audit expert, geen manager maar audit champion. Elk teamlid is een professional met veel kennis en inbreng.

Plezier in wat je doet en jezelf uitdagen om het NXT LVL te bereiken vinden wij belangrijk. Jij wordt continue uitgedaagd en ontwikkelt je op persoonlijk en professioneel vlak. NXT LVL maakt het accountancy vak weer interessant, motiverend, positief uitdagend en leuk!

WHAT’S NXT?

In gesprek met jou weten we meteen dat we met een professional te maken hebben, jouw ervaring en visie komen hierin duidelijk naar voren. Voor ons hoef je dit niet te bewijzen met een CV of je top 10 mooiste klanten. Kom op de koffie, dan praten we over het vak en jouw persoonlijke ambities. Daar hebben we veel meer aan.

Vacatures

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden als NXT LVL professional, maar wil je niet gelijk solliciteren. Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd open voor een gesprek met NXT LVL talent.

Audit Talent

  • Talent met minimaal 3 jaar ervaring in de accountancy.

Audit Expert

  • (bijna) afgestudeerd Register Accountant.

Audit Champion

  • Register Accountant met ambitie om door te groeien naar extern accountant.

BEGRIJPEN, BEGREPEN,  NXT LVL!