WIE ZIJN WIJ?

Wie zijn wij?

“Wie ben jij?” Dé vraag waarmee wij altijd beginnen. Waarom? Omdat we jou en het verhaal achter de organisatie heel belangrijk vinden. Graag vertellen wij jou ook over onszelf omdat we trots zijn op wie we zijn en waar we voor staan.

Wie zijn wij? Wat drijft onze organisatie? NXT LVL Accountants is een jong, innovatief en ondernemend kantoor gevestigd in Oost Nederland. Wij zijn een assurance only kantoor, gespecialiseerd in de controle en advisering van groothandels, retail-, productie-, bouw- en onroerend goed ondernemingen. Wij geloven dat we continu kunnen blijven verbeteren. Daarmee brengen we onszelf, ons team, onze dienstverlening, de accountancy én onze opdrachtgevers naar een NXT LVL. Door focus aan te brengen, te doen waar wij goed in zijn en er plezier uit te halen, creëren wij ruimte om te vernieuwen.

Wij zijn NXT LVL! Wie ben jij?

Marco Rooks NXT LVL

Wat is NXT LVL voor jou?

Samen met team en klant het verschil maken. Elke dag een beetje beter. 

Wat is jouw NXT LVL talent?

Creëren: 25 jaar ervaring en (vak)kennis combineren met nieuwe innovaties.       

Mereth Reusken NXT LVL

Wat is NXT LVL voor jou?

NXT LVL is voor mij werkgeluk! Voor mij de basis om te vliegen.

Wat is jouw NXT LVL talent?

Op de werkvloer zet ik mij in voor een fijne werksfeer, waar talent benut wordt én moedig ik groei en ontwikkeling aan!

Wat is NXT LVL voor jou?

Een gezellige en relaxte sfeer op kantoor, veel leren en niet overwerken.

Wat is jouw NXT LVL talent? 

Door Caseware navigeren zonder mijn muis te gebruiken.

Mohamed Mahmoud NXT LVL

Wat is NXT LVL voor jou?

NXT LVL is voor mij ontplooiing en onderdeel van mijn ontwikkeling.

Wat is jouw NXT LVL talent?

Ik werk nauwkeurig, en zorg voor helderheid in financiële gegevens. Ik los graag ingewikkelde zaken op met doordachte oplossingen.

De NXT LVL A.I. Bot

Wat is NXT LVL voor jou?

Mijn vermogen om grote hoeveelheden data snel en efficiënt te verwerken

Wat is jouw NXT LVL talent?

Het afvinken van bankafschriften is door mijn aanwezigheid verledentijd voor team AUDIT.

Wat is NXT LVL voor jou als nieuwe collega?

Bij NXT LVL is elke dag een nieuw avontuur, vol met uitdagingen die je uitdagen om het beste uit jezelf te halen. Hier werk je niet alleen aan projecten, maar ook aan je eigen toekomst.

Begrip

Begrip is voor ons iets waar de focus op ligt. Wij willen jou en je organisatie begrijpen. Het verhaal achter de cijfers. Wij willen samen met jou je organisatie naar het NXT LVL tillen.

Wie zijn jouw kritische vrienden

De relatie is voor ons enorm belangrijk. Wij voelen ons echt verantwoordelijk voor jou en de organisatie. Wij zijn jouw kritische vriend die open en eerlijk naar jou luistert. Ook naar de ‘niet cijfer gerelateerde materie’. Eerst begrijpen en dan begrepen worden. Wij zijn objectief en niet afgeleid door de dagelijkse problematiek. Met ons kun je over alles praten, want de link naar het NXT LVL zit in de details.

Focus

Een aantal elementen staan vast en wij hebben 100% focus op de juiste elementen. Door de inzet van data analyses en robotisering, aandacht voor de verhalen achter de cijfers en het uitvoeren van werkzaamheden door ervaren accountants, houden wij focus op de zaken die echt relevant zijn. Dat geeft ons beide energie en maakt tijd vrij. Tijd en energie om de echt belangrijke en leuke dingen te doen. Wij 100% focus en jij 100% rust en controle over je organisatie.

Vernieuwde aanpak

Onze vernieuwde aanpak zit niet alleen in de menselijke kant. Ook op het gebied van tooling zoals data analyses, robotisering en de inzet van ervaren accountants, vinden wij het belangrijk om voorop te lopen. Niet omdat wij het belangrijk vinden om voorop te lopen, maar omdat wij een efficiëntere en effectievere controle kunnen uitvoeren en we jou willen verrassen met deze vernieuwde en verfrissende aanpak. Dit leidt tot nieuwe inzichten, waarmee jij je organisatie op de juiste manier kan bijsturen. De focus ligt niet alleen op de cijfers, maar is veel breder.

Transparant

Geen domme vragen, geen onnodige processen en geen verrassingen in de kosten. Wij zijn transparant. Transparant als mens, maar ook door ‘fair’ te zijn omtrent kosten en nieuwe inzichten. Zoals onze naam al zegt; alles op
het NXT LVL.

Samen naar het NXT LVL

Met frisse energie en met heldere en vernieuwde inzichten. Wij geven jou rust, controle en zekerheid over jouw cijfers. Met deze elementen gaan we samen met jou en de gehele organisatie naar een NXT LVL. Geen twijfels meer, maar keuzes maken. Met respect en van de allerhoogste kwaliteit. Voor ons is een opdracht meer dan een dossier. Jij staat bij ons centraal!

SAMEN NAAR HET NXT LVL?