NXT LVL PROFESSIONALS

Jouw NXT LVL

Menselijke professionals die de juiste balans weten te vinden tussen kloppende cijfersen persoonlijke aandacht. Die samenwerken en begrip hebben voor de ondernemer. Samen doen en samen vieren. Modern en innovatief in aanpak, persoonlijk in contact. Een gezonde mix van cijfers, innovatie en de mens.

Wij zijn professionals. Jong van geest, dynamisch, vernieuwend en hebben altijd 100% focus.

Werken bij NXT LVL maakt het accountancy vak weer interessant, positief uitdagend en leuk! Bij ons werk je in een prettige omgeving, met prettige collega’s en klanten. Plezier in het werk en jezelf uitdagen om het NXT LVL te bereiken vinden wij belangrijk. Je wordt continue uitgedaagd en ontwikkelt je op persoonlijk en professioneel vlak.

Bij NXT LVL werken we niet op basis van functie, maar op basis van talent en professie. Je bent bij ons geen assistent maar audit talent, geen controleleider maar audit expert, geen manager maar audit champion.

Wij sturen op output, kwaliteit en klanttevredenheid. Niet op verantwoorde uren en urenproductiviteit. Werkzaamheden kunnen flexibel worden uitgevoerd. Je werkt waar en wanneer je wilt. Uiteraard afhankelijk van de situatie en de uit te voeren werkzaamheden.

Wij zijn voorstanders van flexibel werken. BIJ NXT LVL krijg je een budget om in te zetten voor mobiliteit en werkplek. Afhankelijk van jouw situatie kies je wat het beste bij je past. Wij vinden het belangrijk dat je naast je werk ook tijd hebt voor andere zaken die voor jou belangrijk zijn: je gezin, je vrienden, je sport, lesgeven, een toezichthoudende rol of ‘gewoon even een dag niets’. Onze contracten zijn flexibel: 24, 32 of maximaal 36 uur.

Vacatures

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden als NXT LVL professional, maar wil je niet gelijk solliciteren. Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd open voor een gesprek met NXT LVL talent.

Audit Talent

 • Talent met minimaal 3 jaar ervaring in de accountancy.

Audit Expert

 • (bijna) afgestudeerd Register Accountant.

Audit Champion

 • Register Accountant met ambitie om door te groeien naar accountant.

Ben jij de ondernemende NXT LVL accountant die het meest vernieuwende audit only kantoor van Nederland naar het NXT LVL wil tillen. Dan maken we graag kennis met je en bespreken we wat jouw NXT LVL wordt.

Als lid van het NXT LVL team bieden wij je o.a. het volgende:

 • De mogelijkheid het meest vernieuwende assurance only kantoor van Nederland naar het NXT LVL te tillen.
 • Een goed salaris en een winstdelingsregeling.
 • Zelfsturende teams, sturend op output.
 • Bepaal zelf je work-life balance: thuiswerken of dichtbij huis werken wordt gefaciliteerd en kan in goed overleg. Ook een 3-daagse werkweek is mogelijk.
 • Leuke en uitdagende opdrachten.
 • Veel werkplezier: work hard, play hard.
 • Alle ruimte om te kunnen ondernemen en je vaardigheden verder te ontwikkelen.
 • Werken met ervaren collega’s.
 • Samen bereiken we het NXT LVL!

BEGRIJPEN, BEGREPEN, NXT LVL!