NXT LVL QUALITY

GEEN UREN SCHRIJVEN

Niet sturen op winst maximalisatie, maar op maximalisatie van de kwaliteit,  klanttevredenheid en teamprestatie. Bij ons gaat het niet om het aantal uur wat je verantwoord, maar om de kwaliteit van de werkzaamheden.

Wie niet schrijft, die blijft!

 

LIFE BALANCE

OP VRIJDAG BEN JIJ VRIJ

Maximaal 32 uur, tijd en ruimte voor andere belangrijke zaken: jouw gezin, jouw vrienden, jouw sport, lesgeven, een toezichthoudende rol of ‘gewoon even een dag niets’.

Doen wat jij leuk vindt, elke dag!

FEED FORWARD

JOUW CARRIÈRE, JOUW NXT LVL

Persoonlijke ontwikkeling, vaktechnische ontwikkeling, CSRD, uitdagen, fouten mogen maken, leren, ondernemerschap en sparren met ervaren professionals.

Feedback is terugkijken, feed forward brengt ons naar het NXT LVL!

 

INNOVATIE

WERKEN MET NXT LVL TOOLS

Data analyse, robotiseren, digitaliseren, machine learning, artificial intelligence.

Focus en tijd voor de echt belangrijke zaken.

WHAT’S NXT?

In gesprek met jou weten we meteen dat we met een professional te maken hebben, jouw ervaring en visie komen hierin duidelijk naar voren. Voor ons hoef je dit niet te bewijzen met een cv of jouw top 10 mooiste klanten. Kom op de koffie, dan praten we over het vak en jouw persoonlijke ambities. Daar hebben we veel meer aan.

Vacatures

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden als NXT LVL professional, maar wil je niet gelijk solliciteren. Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd open voor een gesprek met NXT LVL talent.

Audit Talent

  • Talent met minimaal 3 jaar ervaring in de accountancy.

Audit Expert

  • (bijna) afgestudeerd Register Accountant.

Audit Champion

  • Register Accountant met ambitie om door te groeien naar extern accountant.